Sep 9, 2011

Happy Hour!


Lynchburg

3 cl Jack Daniels
3 cl Triple sec (apelsinlikör)
3 cl citronjuice
20 cl fruktsoda

Fyll ett highballglas till hälften med iskuber.
Skaka whisky, triple sec i en shaker med is. Sila upp i higballglas.
Fyll upp med fruktsoda.
Garnera med citronskiva och stick ner cocktailpinne och sugrör.



Mini Pizza


2 dl riven parmesan2 paket färdig pizzadeg

190 gram pesto

3 msk rostade pinjenötter

basilikablad


Tillagning

20 st:


1. Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ut pizzadegarna och tag ut 20 rundlar med hjälp av ett litet glas.


2. Bred pesto på och strö över osten. Lägg pizzorna på en plåt och grädda i ca 10 minuter. Strö på pinjekärnor och garnera gärna med basilika.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...