Balsamic Lemonade & Havssnittar
10 lemons, juiced, approx 1 cup of lemon juice
3/4 cup super fine sugar
4 cups water
1 – 2 tsp Balsamic Vinegar (start with 1 tsp, test it, and add more if desired)
1 cup vodka (optional)
Directions:
Combine the lemon juice, sugar and water in a large pitcher and mix to combine. Add the Balsamic Vinegar and taste. Adjust amount of balsamic if needed. Add the vodka and stir.
100 g räkor
3 msk majonäs
4 skivor formfranska
2 msk smör
30 g forellrom
Gräslök
Hetta upp smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme tills de fått en gyllenbrun färg.
Tag ett glas och måtta rundlar på brödskivorna och skär ut.
Blanda räkor och majonnäs till en röra och lägg ovanpå rundlarna. Toppa med forellrom och en gräslökskvist.
Servera.
(via whatsgabycooking)
No comments:
Post a Comment