Oct 9, 2012

Nyfiken!!


Jag har gått och blivit så galet nyfiken på er svenskar som läser min lilla blogg!
Vilka är ni? Vad jobbar ni med? Vad gillar ni med min blogg...eller inte gillar? Hur i all sin dar hittade just du lilla mig i cyber djungeln?
Önskar inget hellre just än ett litet hej från er :)

Kram Tina

10 comments:

 1. Hej! Sabine, 25, bor i Härnösand i västernorrland och jobbar som personlig assistent. Jag är i/håller på att ta mig ur ett stadie i livet där allt har varit kaos, leta efter sig själv å sådär, veta vad man ska bli när man blir stor; och insett att man faktiskt inte kan hålla på och jobba med ett jobb man tröttnade på för tre år sen, utan måste ta tag i sig själv och vara den kreativa själ man föddes till. :) Så jag försöker med de just nu. Sån är jag.

  Bloggade också men har tappat allt i och med den här lilla "perioden". En vacker dag ska jag nog börja med det igen. Nejtis.blogg.se va det iaf...

  Jag hittade din blogg för ganska längesen någon gång när du visade bilder från ditt hem och jag tänkte då att det va så sjuuukt häftigt. Dessutom fanns det så mycket andra fina bilder och så va du dessutom kreativ och skapade eget, fast det tog ett tag att inse de eftersom du inte visar upp sånt jätteofta. Men då blev jag extra glad :) En annan sak som tog superlångtid va att fastställa att du var svensk. Fick för mig det någon gång i början, men sen blev jag mer och mer osäker. :P

  Lät ju inte direkt positiv min lilla presentation om mig känner jag nu. Men jag är det. Egentligen! :D Och jag älskar att inspireras av såna som du! Jag suger i mig alla fina bilder,tips och kloka ord! Tack Tina!

  ReplyDelete
 2. Heej Sabine!
  Men gud vad härligt att få prata med dig :) Men visst är jag svensk fast jag har flest läsare i USA av någon anledning så det mesta får bli på engelska. Det låter som en tuff period men som med allt så löser det sig tillslut. Själv är jag 38 och funderar fortfarande på vad jag ska bli när jag blir stor ;) Om man får drömma så känns väl inredare som det självklara valet just nu men det är ju tufft....minst sagt. För tillfället inreder jag en salong och ett hem i Norrköping. Kommer självklart visa bilder när allt är klart.
  Känner mig otroligt tacksam och glad över att just du valt att inspireras av mina inlägg!
  Kram

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Heter Sandra och är 21 år gammal, kommer ursprungligen från Örnsköldsvik men nu när jag studerar har jag flyttat till Eskilstuna. Jag tycker riktigt om alla bilder och idéer du har i din blogg, det är en mix av allt. Så sluta inte med något ;)


  ReplyDelete
 4. Hej hopp! Jag heter Ingela, är 37 o bor i Sthlm. Arbetar med riskhantering på bank. Jag hittade din blogg via Styleroom och föll pladask för din heminredning och stil. Fullkomligt älskar alla snygga inredningsbilder du lägger upp vilka ger inspiration t min o familjens lägenhet (köpte ny o stor lgh för snart 2 år sen som behövde inredas snyggt).

  Det enda s jag kan klaga på är ordverifieringen man måste göra när man kommenterar. Ganska trixigt när man bloggar på smartphone.

  ReplyDelete
 5. Hej Sandra! Vad härligt att du läser och gillar min blogg :) För det mesta är det ju ganska "osvensk" stil på det jag gillar och visar så jag blir jätte glad att ni gillar innehållet! Kram

  ReplyDelete
 6. Välkommen Ingela! Vad kul med en Stockholmstjej ;) Uppvuxen i stan men flyttade till Australien där jag gömde mig i 8 år, men nu tillbaka och som sagt bosatt i lilla Norrköping. Härligt med ny lägenhet! Älskar när man flyttar och kan börja arbeta på en ny "canvas". Själv skulle jag behöva minst 50 rum för att kunna leva ut mina inredningsdrömmar. Hör av dig om du får idétorka och behöver ett par nya ögon :)
  Tyvärr kan jag inte styra över hur mobilsnittet ser ut och fungerar och inte heller kommentarerna....synd!
  Kram

  ReplyDelete
 7. Hej hej!
  Eric är mitt namn och är 24 år. Jag minns inte riktigt hur jag hamnade här. Kommer in lite då och då och ser vad som hänt. Har pluggat i Luleå i några år men har nyligen flyttat hem till Stockholm igen. Är mest intresserad av inredningen (även om allt inte riktigt passar min smak) men lite variation med drinkar och mode är kul ibland. Blir ny lägenhet i Sickla i januari och det ska bli spännande att fixa nytt. Planen är att dra det mot någon slags gammaldags engelsk stil. Men, den som lever får se.

  ReplyDelete
 8. Välkommen Eric!
  Vad roligt med lite killar som cirkulerar här! Jag blir nyfiken på vad du tycker saknas på bloggen? Vilka stilar?
  Lycka till med nya lägenheten och skicka gärna bilder när allt är klart så kanske det blir ett inlägg om du är sugen på det :)
  Kram

  ReplyDelete
 9. Misstänker att jag är en av få killar här, men det kanske bara är fördomar. :)

  Saknas? Lägg upp det du vill lägga upp istället för att försöka ge folk vad dem vill ha. Men vill du har ideer på vad du kan lägga upp så saknar jag lite drinkarna som kom upp lite då och då förut. Lite Old School cocktails är alltid trevligt. En kvinnas perspektiv på manlig stil vore väl också intressant. Du lägger ju även upp inredning som följer olika färgteman m.m. och då skulle du kunna ta lite andra teman, som Chesterfield-soffor i olika miljöer eller fjällstugor.

  Lycka till
  //Eric

  ReplyDelete
 10. Hej igen Eric och tack för alla idéer! Jag ska nog fixa några inlägg i din ära :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...