Apr 28, 2012

Q & A


Ask, and you shall receive


I will be happy to answer any questions that you might have!
It could be questions about my home...
DIY solutions...
Interior decoration...
Something you want me to cover or need inspiration about...
Personal questions...
Anything goes!
Ask your questions under "comments" or drop me a line on my email5 comments:

 1. Jag behöver inspiration till hur man inreder med högt i tak. Har försökt leta inspirationsbilder, men är svårt om man inte söker på något specifikt. Jag vill ha inspiration på vad för typ av lampor som passar bra, hur man gör om man vill ha garderober eller bokhyllor som inte går ändå upp i taket. Ser det jätte konstigt ut med vanliga bokhyllor och garderober? Och hur inreder man ett enormt sovrum utan att det ser helt tomt ut eller tvärtom belamrat med grejer... Några idéer?
  Sedan skulle jag behöva tips och idéer på hur man kan göra om gamla kök och badrum utan att behöva riva ut och bygga om. T.ex. måla om kakel? Vad finns det man kan göra själv för att förnya och piffa upp?

  ReplyDelete
 2. Nu har jag något att bita i :) Jag ska se vad jag kan få ihop....

  ReplyDelete
 3. Behöver desperat snygga bokhyllelösningar! Har MASSOR av böcker, blandat nytt & gammalt, stort & smått, pocket & coffee table... Utöver en hel massa böcker har jag lyxen att förfoga över en hel (kort-)vägg så jag har tänkt mig vägg-till-vägg bokhyllor. Hittar dock inga snygga inspirationsbilder så att mannen "hoppar på" projektet :S

  ReplyDelete
 4. Hej Tina! Läser din blogg ofta, mycket inspirerande:)
  Undrar lite vad du jobbar med och var du hittar din inspiration till allt för din blogg?

  Ha en bra dag!

  ReplyDelete
 5. Hej Mathilda! Jag hittar min inspiration mest lite överallt då det känns som jag är uppkopplad dygnet runt :) I mitt vanliga och riktiga liv säljer jag pärlor, hjälper läsare med online inredningshjälp, pluggar samtidigt som jag har börjat söka efter ett riktigt jobb :) Vem är du och hur hittade du till lilla mig och vad jobbar du med för härligt?.....och framför allt, vad är din inredningsstil?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...