Ingredienser
4 st majskycklingbröst
3 msk olivolja
salt och peppar
1 tsk chiliflakes
4 skivor bacon
8 skivor franskt bondbröd
1 st bifftomat, i skivor
2 st avokador, skivade
0.25 st gurka, skalad och skivad
1 st romansalladshuvud, i kvartar
1 st rödlök, skivad
Chilimajonnäs
3 msk lättmajonnäs
2 msk crème fraiche
1 st dutch chili, finhackad
Sätt ugnen på 175°.
Stek kycklingen i hälften av olivoljan i en stekpanna, ca 2 minuter på varje sida.Krydda med salt, peppar och chiliflakes.
Efterstek kycklingen i ugn ca 10 minuter. Håll varm.
Stek baconet krispigt i en stekpanna.
Stek brödet gyllenbrunt i resten av olivoljan.
Skär kycklingen i skivor. Bred chilimajonnäs på brödet, varva tomat, avokado, gurka, sallad, rödlök, kyckling och bacon.
Rulla in sandwicharna i smörpapper och skär dem på mitten.
No comments:
Post a Comment