Oct 25, 2010

Around my house....



















Välkommen hem till vårt vardagsrum! Nu är det äntligen färdigt :) Slutpiffet tog ett tag men det var det värt. Det var så himla svårt att få till på slutet - jättekonstigt och jag vet verkligen inte varför eftersom det bara var vardagsrummet som var helt klart i tanken när vi började renoveringen.
Jag röstade på grått och aprikost med detaljer i svart och krom....och Jonas hängde på ;) Vi beställde en sprillans ny Osborne & Little tapet enbart från bild på nätet då katalogen inte hade kommit till Norrköping än....så det var en chansning men det kändes bra. Budgeten var ganska stram så det var bara att hitta på prisvärda lösningar! Jag spikade möbelspik på billiga Ikea möbler i timmar, vi fotade tavlorna själva och jag prutade rejält på tryck och inramning så den stackars gubben rodnade i affären. Bordet hittade vi på Blocket och beställde en spegelskiva till den. Fåtöljen hittades billigt på auktion och så målade jag och klädde om den. Den stora tavlan med svarta ramen har jag målat själv och ramen skänkt.
Det som kostade mest var soffan, tapeten och mattan. Tapeten beställdes från England av 1/3 av det svenska priset = mycket nöjd!.....mattan är också prutad på med fri hemkörning och inbärning, plus att vi sparade 16,000 på att lägga in mattan själva = mycket nöjd! och soffan.....hmmm soffan var helt enkelt bara dyr! :)
Ville mest av allt visa att det går att spara pengar, bara man har lite fantasi och villig att satsa lite egentid ♥

3 comments:

  1. candyshot@hotmail.comFebruary 22, 2011 at 11:07 PM

    Vad heter den underbara tapeten från Osborne & Little?

    ReplyDelete
  2. Vet inte exakt vad just den tapeten heter men den kommer från katalogen "Stripes and plains". Supersnygg om vi får säga det själva :)

    ReplyDelete
  3. Bravo! Bravo! Bravo! I'm very impressed with everything you've done! It is precisely the look I've had in mind for my home..Already started with an Ikea bed and sofa. Thanks so much for the inspiration!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...