Dec 20, 2010

Julpyssel......

Som vissa vet så har jag tappat julkänslan helt på senare år. Vi dekorerar mindre och mindre, köper inga julklappar till varandra eller andra (förutom barnen och katterna då :)). Två julbord brukar vi vilja hinna med i allafall. Kanske låter tråkigt, och det är det kanske men det är också riktigt, riktigt skönt att slippa. Allt vi behöver stressa över är vilken tid vi ska dricka glöggen på kvällen och vilken helg Jonas ska baka de bästa lussekattern i världen.
Tror det hela beror på de jularna vi spenderade i soliga och supervarma Sydney.....inte direkt julkänsla att shoppa i 30 graders värme plus att vi bara hade varandra.

Här hemma pysslas det inför julen, men inte med julpyssel då. Min mamma kommenterade att vårat kök så naket ut.....Det utlöste ju en lättare panik, så nu styrs hela köket om. Köket får några nya lampor, saker roddas om, två nya tavlor ska göras, hissgardiner ska hittas, el ska dras om......ja! typ lite av varje :)
Och helst ska allt hinnas innan juldagen då min kära mamma kanske kommer och hälsar på. Det är första gången på över 1 år......inte så konstigt om man vet att hon bor 16 mil bort och jobbar 7 dagar i veckan året om.

Nej, det är väl lika bra att sätta igång :)

Julkramar till er alla!


No comments:

Post a Comment